Streetball 2007 az OMK-ban

Péntek este 7 órától 2007 percig 18 csapat kosárlabdázik.

Egyedülálló kezdeményezés indul péntek este hét órától az Oladi Művelődési Központban. 2007 percig kosárlabdázik 18 csapat az ország minden tájáról a streetball szabályrendszere alapján. A torna péntek este kezdődik és vasárnap reggel 7 órakor ér véget.

Az exkluzív streetballtorna számtalan kiegészítő programmal várja az érdeklődőket az OMK-ban: itt január 26-án péntek este 7 órától ünnepélyes megnyitóval veszi kezdetét a bajnokság. A megnyitó keretében átadják az OMK megújult ifjúsági terét is. A programot színesíti az Acrobasket Jumping Team és a világbajnok hip-hop táncosok bemutatója, a torna második napján pedig a megújult ifjúsági tér egy egész estés hip-hop bulinak ad helyet: Veszprémből, Budapestről, Sopronból és Szombathelyről érkeznek zenekarok és előadók, így többek között a Hősök és a Monks Beatz. A party szombat este 9 órától hajnali 2 óráig tart majd. A bajnokság mellett folyamatos versenyek is színesítik a programot. Lesz tripladobóverseny, zsákolóbajnokság és freestyle streetball!

A 2007 perces streetball torna zárása és eredményhirdetése vasárnap reggel 8 óra körül várható.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Sport