Ragyogó napsütés Szombathely V. Alpesi Síbajnokságán

A tíz korcsoportban meghirdetett mezőnyben az ötévestől a senior – 60 év feletti – korcsoportig mindenki képviseltette magát.

A szombathelyi síbarátoknak ismerősen cseng már a Wenigzell név, ugyanis minden évben itt rendezik meg Szombathely Város Alpesi Síbajnokságát. Az idei volt az ötödik alkalom, hogy minden amatőr – és profi – összemérhette tudását, amivel a verseny történetében minden eddiginél többen éltek is, a szervezők még 260 felett is adtak ki sorszámot. A tíz korcsoportban meghirdetett bajnokságon az ötévestől a senior – 60 év feletti – korcsoportig mindenki képviseltette magát.

Vécsey Zsolt, a versenyt szervező HÓ-VÉ síkölcsönző egyik tulajdonosa elmondta, hogy az előzetes jelentkezések alapján még többen szerettek volna eljönni, csak az idei – télinek nem igazán nevezhető – időjárásban ingott meg a bizalmuk. Pedig senkinek nem lehetett oka panaszra, az egész pályán megfelelő hóvastagság mellett és ragyogó napsütésben csúszkálhattak mind a versenyzők, mind pedig a többi sportoló.

A wenigzelli pálya 80km-re található Szombathelytől
Kezdőknek és haladóknak egyaránt javasolt, hiszen az ingyenes tanulópályán kívül meredekebb szakaszok is vannak, ahol a profibbak sem unják halálra magukat, ezen a részen rendezik a versenyeket is.

A 2006-os bajnokság beszámolója és képgaléria

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Sport