24 órás vetélkedő óráról órára

Lapunk óráról-órára közvetített. Vigyázat, kompromittáló képgalériák!

Végre győzött a Hefele


Megérdemelten vette át a győztesnek járó kupát a Hefele csapata, ugyanis az előző években mindig pont egy helyezéssel maradt le a dobogó legfelső fokáról. Második helyen az idén debütáló Savaria végzett, harmadik a mindig éllovas Big Lui lett.

A fáradt gőz - a huszonegyedik óra


A srácok kiengedték a fáradt gőzt, és immár felszabadultan oldogatják az utolsó feladatokat. A nagy cirkuszi előadásban még egy-egy tanár is felbukkan. A háttérben a zsűri már összegez, hamarosan kiderül, idén ki nyerte az egynapos vetélkedőt.

"Guri guri rámszám szám" - a huszadik óra


Jégrevű nyitja az órát, melyben többször is szerepel Nagy Fero. Aztán a LOGO-sok ébresztenek fura indián bokafogós, guri guri rámszám számos varázs nótával. Végre előkerülnek az önerővel hajtott kétéltű autók is. A teremben ugyan gurulnak egy kört, de a vízen nem sok maradna fenn.

A reggeli tálalva - a tizenkilencedik óra


Nem csak az étek étvágyébresztő, de a tálalás sem utolsó. Természetesen minden update 1-es, így egészséges a reggeli. Aztán mikor már teljes gőzzel zakatolnak a fogaskerekek, szópárbaj várja a versenyzőket. A háttérben kétéltű autó, labirintus és jégrevű készül.

Frissen, üdén - a tizennyolcadik óra


A reggel testmozgással indult. Kötélhúzás bemelegítésnek, aerobic Norbival levezetésnek. Majd a zsűri körbejárt alvók után kutatva. A legtöbb pontot az a csapat kapta, amelyiknél senki se durmolt.

Szállj messze, szállj magasra - a tizenhetedik óra


Miután a zsűri tagjait képtelen gúnyákba bújtatva "megszégyenítették", az égbe szálltak a játékosok. A feladat: valamiféle repülő szerkezettel körbe műrepülni a tornatermet. A hefelések vadászgépnél nem is adták alább.

Pizsama party - a tizenhatodik óra


A soron következő feladatban hálóruhában kellett megjelenni a zsűri előtt. Mivel többen panaszkodtak az éjszakai alacsony hőmérsékletre, kongás diszkó vette kezdetét. A pörgős tánc csakhamar visszaadta a fagyosabbak színét.

Erotikus horror show - a tizenötödik óra


Hátborzongató feladat 18 éven felülieknek. Amikor a szexi lányok gyilkolnak szájtátva bámuló férfiakat. Egy kis lapdance, aztán a hideg penge. Vérfagyasztó a hangulat, a maga 24 órás vetélkedős változatában, itt az OMK-ban.

A Gitárpuncs ébresztett - a tizennegyedik óra


Újra a bulié volt a főszerep, melynek hangulatáról ismét egy meglepetésvendég gondoskodott. A Gitárpuncs zendített rá ismert dallamokra, amire a sarokban megbúvók is előmerészkedtek. A tornaterem megtelt, átestek a játékosok a holtponton.

Az utolsó fellépők visszhangja - a tizenharmadik óra


Közelít a holtpont, miután az utolsó csapat zenekara is elhagyja a színpadot. Sok az üres tekintet, a fáradt arc. Ráadásul az aktuális feladathoz se fűlik a játékosok foga. Mindenkinek rendbe kell tenni a házatáját.

A haldokló szovjet sírásó utolsó könnyei - a tizenkettedik óra


Egyre többen nyúlnak az energiaitalok és a kávé után. De még mindenki talpon. A GT-s fiúk viszont biztosan fáradtak, ugyanis elkészítették lufiból a haldokló szovjet sírásó utolsó könnyeit. A színpadon No Thanx reinkarnációk pengetnek, míg a háttérben versenyautók készülnek.

Sztárvendég a vetélkedőn - a tizenegyedik óra


Korda György és Balázs Klári örvendeztette meg a fiatalokat. Meglepően sokan tomboltak a "Mammamma miára". Elérkezett a félidő. Sikerült részeredményekhez jutnunk. Első helyen a Hefele csapata áll jelenleg. Másodikak az ACE-lények (KDG), harmadikak a PremoSOKK.

Hangulatjelentés - a tizedik óra


Míg a csapatok rögtönzött bandái a színpadon tépték a húrokat, mi körbenéztünk, mennyire fáradtak a játékosok. Eddig jól állják a sarat, lelkesedésben nincs hiány. Azonban sok van még hátra...

Bandaháború - a kilencedik óra eseményei


A már korábban beharangozott banzáj vette kezdetét a kilencedik órában. Melankolikus dallamok után a PremoSOKK házi zenekara, a Rimbaud húzta a talpalávalót. Szereplésük a várt eredményt hozta: a közönség tombolt, a zsűri a maximumot könyvelte el.

Az első szusszanás - a nyolcadik óra eseményei


A nyolcadik órában a táncé volt a főszerep. A blokkot breakesek nyitották, míg a játékosok kifújták magukat. Aztán ők következtek. A 24 órás vetélkedő táncbajnoksága felébresztette a már fáradt diákokat. Mi sem panaszkodhatunk a műsorra, pláne így vacsora után.

24 órás burger - a hetedik óra eseményei


A 24 órás burger nevét nem csak a vetélkedőről kapta. Akad olyan harapnivaló, melyet szerény méretei miatt 24 óráig kellene rágcsálni. A nyugat.hu is gazdagodott egy "aprócska" szendviccsel, a kollégák utólagos engedelmével, én ezt most elfogyasztom. Köszönet a vacsiér' az ACE-lények csapatának.

"Acht Stunde Arbeit, Acht Stunde Ruhe, Acht Stunde Unterhaltung" - a hatodik óra eseményei


Míg a csapatok nagy része a színpadon énekel, a háttérben kupak kígyó készül. A dal a jól ismert "8 óra munka" kezdetü, a csavar, hogy németül kell előadni. Mivel karaoke változat nincs kéznél, csak a refrén érthető: Acht Stunde Arbeit, Acht Stunde Ruhe, Acht Stunde Unterhaltung.

Műanyag szerelem - az ötödik óra eseményei


Itt a tavasz, mindenhol virágzik a szerelem. De hogy műanyag flakonokból hogyan készül a csók, azt csak itt láthatjuk. Tizennégy kisebb-nagyobb flakon szobor hirdeti a Fő téren a szerelmet. A legtöbb pontot az kapja, aki a legtöbb üres palackot dolgozza bele szobrába.

Elmetorna és absztrakt alkotó verseny - a negyedik óra eseményei


A negyedik óra szellemi felfrissüléssel kezdődött. Például tudta-e ön, hogy Afrikának nem volt oroszlánszívű királya? Szerencsére a Közgazd-Ászok tudták. Kicsit gyakorlatiasabb tapétafestéssel folytatódott a küzdelem. Kubista "Picassók" estek neki a vásznaknak.

Cirkuszol a diákság - a harmadik óra eseményei


Porondra lépett az elefánt, a krokodil, a medve. Az előzetesen kiadott feladat, a cirkuszi előadás bemutatójának órája volt a harmadik. Az ötletes előadások nem kímélték a rekeszizmaink. A zsűri is elégedetten pontozott. A folyóson már hangolnak a zenészek, bandaháború várható a következő órában.

"A nő nem ember, a sör nem alkohol, a medve nem játék" - a második óra eseményei


Miután megidéztük a 24 órás vetélkedő szellemét, kezdetét vette a játék. Medvék, bohócok, artisták gyűlekeznek az első benti feladathoz az OMK falai közt. A fent idézett magvas gondolatokat egy medve hátáról olvastuk le.

Cirkuszi felvonulással indult az idei 24 órás vetélkedő - Az első óra képei


Valamivel egy óra előtt indult el a közel 700 diák az MMIK előtti térről. Ezzel megkezdődött a negyedik Vas megyei 24 órás vetélkedő. Első feladatként cirkuszi felvonulást kellett produkálniuk a csapatoknak. A vetélkedő az OMK-ban folytatódik egy zenekari és egy rögtönzött cirkuszi előadással.
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Galéria