Tavaszi Soundclash az OMK-ban

A hétvége a heteké volt Oladon: Greedy Fly, Másfél, Ted’s Village, Hiperkarma, Pannonia All Stars, Tizenhét és DJ North mutatványozott.

A Soundclash szervezői mindig izgulhatnak szeretett fesztiváljuk miatt, hiszen rétegzenei előadókat meghívni sosem főnyeremény. Ahogy azonban telt az idő, nőtt a tömeg, és 22 órára már közel 400 jegy elkelt. A Másfél kezdett, nekik jutott a feladat, hogy felzörgessék a népeket, majd a Hiperkarma folytatott, és a Pannonia All Starts Ska Orchestra helyezte fel a koronát az estre - minden bizonnyal őket várták a legtöbben.

Persze pirított még a Ted's Village, az örök bohóckodó Tizenhét, a Greedy Fly és Tommy Brutkho, utóbbi DJ North néven északi elektronikus zenéket pergetve.

A jövő héten a rockrajongókat várja az intézmény, és egész tavasszal több jó koncertre is jöhetnek Oladra a zenerajongók.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Galéria