Május 4-re tették a sérülés miatt elmaradt BOKSZ-gálát

A vasi boksz rajongóknak nem kell félniük, nem maradnak le a pofonokról...

Az április 13-ra, azaz a “fekete napra” szánt boksz mérkőzéseket majdnem egy hónappal kellett odébb tolni, mert Kovács „Vipera” Attila egy futóedzésen megrántotta a bokáját. A híres magyar bokszoló az amerikai Robert Frazier ellen védte volna meg világbajnoki címét, de a sors közbeszólt.

Így aztán a szervezőknek, az ellenfélnek, és bizony a világbajnoknak is várnia kell egy hónapot, hogy ringbe léphessen. A mérkőzést május 4-én pótolják be itt, a szombathelyi Arena Savariában, ahol Miló Viktória, és szintén amerikai kihívója is várják a rajongókat . A magyar “Rockys” lány WIBF-GBU övét teszi kockára.

A szombathelyi gála érdekessége, hogy azt nem csak Magyarországon, hanem a környező országokban, így például Romániában és Szlovákiában is élőben lehet majd megtekinteni a helyi SPORT1 televízió jóvoltából.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Sport