Az ezüst is szépen csillog Körmenden!

A Magyar Kupa döntőjében a Rába parti kosarasok kikaptak a Szolnoktól. A drukkerek azonban így is fantasztikus hangulatban ünnepelték a csapatot!

Szolnoki Olaj- Körmend 80-67
Magyar kupa Döntő

Már az elődöntők során kiderült, hogy az idei férfi kosárlabda kupát egy piros- fekete csapat fogja elhozni.

Az első napon a Körmend a PVSK-t, míg a Szolnok pedig a nagy riválist, az Albacomp csapatát búcsúztatta. A két piros- fekete tábor barátságát misem bizonyítja jobban, hogy a döntő előtti estén közösen ünnepelték a két csapatot. A hajnalig tartó fieszta után mindenki pihenőre tért, hogy a végső megmérettetésben a lehető legtöbbet szurkolja ki a kedvenceikből.

Kora délután a bronz-meccsen a Pécs simán verte a fehérvári gárdát, majd megkezdődött az idei kupadöntő. Az első perctől kezdve óriási hangulat uralkodott a szolnoki csarnokban, s bár a mértkőzés hamar eldőlni látszott, több száz vasi fanatikus egy percre sem hagyta abba a buzdítást. Kis létszámuk ellenére a körmendi fiatalok nem hagyták háttérbe szorítani magukat, folyamatosan halhattuk a Rába parti dalokat, olykor-olykor túlszárnyalva a házigazdát.

A mérkőzés végén hatalmas ünneplésbe kezdett az olaj tábor és a körmendiek is megköszönték kedvenceiknek a jó szereplést. A jelenleg 6-szoros kupagyőztes és 3-szoros bajnok vasi gárda így egy kupa ezüstéremmel gazdagodott.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Sport