Szókimondó együttes egyenszerkóban – Alvin és a mókusok koncert az OMK-ban

Tizenhárom éve annak, hogy először lépett színpadra Magyarország egyik legismertebb zenekara, az Alvin és a mókusok; azóta a nyíregyházi fiatalokból verbuválódott banda évről évre ellátogat Szombathelyre is. A szókimondó punkok legutóbb Oladon is adtak a megjelenésre: egyenszerkóban, zöld ingben és nyakkendőben léptek színpadra (ez alól csak Gergő, a dobos lógott ki – persze, hátul a doboknál talán nagyobb is a hőség). A mintegy 250 fős közönség hangulatával nem volt gond, csak kevesen kímélték magukat pogóügyileg.

Aki pedig nem ismerné a csapatot, szinte mindent elárul róluk egy idézet saját honlapjukról: "...nem kell a bandát túllihegni, hogy mit miért csinálnak, egyszerűen zenélnek, ami nekik tetszik. Ha tetszik a dolog, szimpatizálj velük, vedd meg lemezeiket és a koncertjeikre látogass el, ha nem, akkor meg menj a picsába. Ilyen egyszerű."

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Galéria