Egyik és másik nemzedék – Edda és No Thanx, vagy No Thanx és Edda?

Edda és No Thanx, vagy No Thanx és Edda? Míg az ifjakra körülbelül 400-an, addig az Eddára legalább 800-as voltak kíváncsiak Körmenden.

Péntek este bevették a tinik a körmendi kastély udvarát. Kordont bontva követelték kedvenceiket, akik nem okoztak csalódást rajongótáboruknak. A No Thanx nyolcvan percen át szaggatta a húrokat. Saját számaikon túl, a közönség nem kis megelégedésére hallhattunk mást is, például a Red Hot-ot.

A rövid technikai szünet alatt szinte teljesen lecserélődött a közönség. Nyilvánvaló, nem egy korosztály az Edda és a No Thanx közönsége. Patakiék a szokásos formájukat hozták. Senki sem maradt mozdulatlan, az első sorok vad pogósai még a hátsó sorokban is érezhető lökésekkel reflektáltak a hangfalakból süvítő rockra.

Edda és No Thanx, vagy No Thanx és Edda?
Míg az ifjakra körülbelül 400-an voltak kíváncsiak, addig az Edda legalább 800-as közönséget tudott a színpad elé csalogatni. De már az Edda frontembere is előrevetítette: a fiúk még viszik valamire.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Galéria