Május 4-re tették a sérülés miatt elmaradt bokszgálát

Az április 13-ra, azaz a “fekete napra” szánt boksz-mérkőzéseket majdnem egy hónappal kellett arrébb tolni, mert Kovács Vipera Attila egy futóedzésen megrántotta a bokáját. A híres magyar bokszoló az amerikai Robert Frazier ellen védte volna meg világbajnoki címét, de a sors közbeszólt.

Így aztán a szervezőknek, az ellenfélnek, és bizony a világbajnoknak is várnia kell egy hónapot, hogy ringbe léphessen. A mérkőzést május 4-én pótolják be itt, a szombathelyi Arena Savariában, ahol Miló Viktória, és szintén amerikai kihívója is várják a rajongókat. A magyar "Rockys" lány WIBF-GBU övét teszi kockára.

A szombathelyi gála érdekessége, hogy azt nem csak Magyarországon, hanem a környező országokban, így például, a helyi SPORT1 televízió jóvoltából, Romániában és Szlovákiában is élőben lehet majd megtekinteni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Sport