Harmadszor is megverte az Albacompot a Körmend, megyei csata következik a kosárlabda NB I-ben

Továbbjutott a Lami-Véd Körmend kosárlabdacsapata. Szerdán este ötödik alkalommal nézett farkasszemet egymással a házigazda Albacomp és a Lami-Véd Körmend NB I-es kosárlabdacsapata.

Sorsdöntő találkozó volt ez a bajnoki, hisz amelyik együttes ezt megnyeri, az mehetett tovább az elődöntőbe. A piros-feketék ezúttal egyetlen negyedet sem engedtek ki a kezükből, végig vezetve 83-75-re nyerték meg a találkozót és ezzel 3-2-es összesített eredménnyel bejutottak a legjobb négy közé.

Megyei csata következik az NB I-es kosárlabda-bajnokság elődöntőjében. A Körmend győzelmével megvan a Falco következő ellenfele. A sárga-feketék első meccsüket vasárnap este hat órakor játsszák majd a Rába-partiakkal.

Akárcsak a rájátszás első páros küzdelmei, az elődöntő harcai is három győzelemig tartanak. Mivel a Körmend előbb végzett az alapszakasz táblázatán mint a Falco, így az első rangadót a piros-feketéknél játsszák a csapatok.

Az elődöntők időpontjai:

1. mérkőzés   2007. május 13. vasárnap   18:00 Körmend - Falco KC Szombathely
2. mérkőzés   2007. május 16. szerda   18:00 Falco KC Szombathely - Körmend
3. mérkőzés   2007. május 18. péntek   18:00 Körmend - Falco KC Szombathely
4. mérkőzés   2007. május 20. vasárnap   18:00 Falco KC Szombathely - Körmend
5. mérkőzés   2007. május 23. szerda   18:00 Körmend - Falco KC Szombathely
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Sport