Igazi egyéniségek és műremekek – Veterán autók Kőszegen

Évente egyszer, menetrendszerűen megérkeznek a 30, 40, 50, 60 évvel ezelőtt gyártott kocsik.

Osztrák rendszámmal érkeztek a vár melletti parkolóba a veterán autók, a kőszegiek szinte már nem is csodálkoznak a látványon, hiszen minden különösebb bejelentés nélkül, évente egyszer, menetrendszerűen megérkeznek a 30, 40, 50, 60 évvel ezelőtt gyártott kocsik.

Olyan típus is van köztük, amely már anno ritkának számított
És nem csupán a koruk miatt számítanak különlegesnek, hanem azért is, mert jó néhány olyan típus van köztük, amely már anno ritkának számított.

Elég, ha a BMW 6-os Cooupéra, a Renault Caravelle-re, a Morris Marinára gondolunk, és persze, a Willys Jeep háborús változata sem volt gyakori a közutakon.

Érdemes megfigyelni a fotókon, hogy mekkorát változott az autóipar. Ma a technikai tartalom, a fogyasztás, a csomagtartó mérete a lényeg, az azonos kategóriájú autókat nehéz is megkülönböztetni egymástól az avatatlan szemnek.
Akkoriban azonban még egyéniségeket, igazi műremekeket gyártottak.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Galéria