Munkatársunk is rongálta gépjárműjét a hétvégi derbin

Rekord számú kamikaze nevezett a rendhagyó eseményre, amelyet a szombathelyi szabadidőközpontban rendeztek meg.

Pünkösd hétfőn rendezték meg az Országos Roncsderbi bajnokság második futamát a szombathelyi szabadidőközpontban. Rekord számú kamikaze nevezett a rendhagyó eseményre, amelyen nem csak a bajnokság résztvevői, hanem amatőrők és még a szerelők is hajthatták a roncsokat. Érkeztek gátlástalan autórongálók Rumból, Kerkabarabásból, marcali, veresegyházi, sőt még ausztriai egyesületektől is. És persze a házigazda szombathelyi Auto Crash egyesület is szép számban szerepeltette versenyzőit.

Nem egy emlékezetes burulást láthattunk, a derbi ennek ellenére balesetmentesen zajlott le. A verseny végére még működőképes autók plusz futamon bizonyíthatták, jól összerakták gépük.

A szuper futam igazán látványos fináléként zárta a rendezvényt
Külön érdekessége a versenynek számunkra, hogy a Nyugat Rádió hírszerkesztője, Papp „Turbóóóó” Tibor is indult az autórongáló futamon. Tisztes helytállás után egy Audi emblémát hozhatott haza a versenyről. Arról egyelőre nem nyilatkozott, hogy a szerkesztőségben tűzi a falra, vagy a versenygépjárműjén talál helyet a relikviának.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Galéria