Lezárult a licit – százezer forinttal bővül a szombathelyi diáksportolók kerete

Akadozva indult, s talán nem is lódult meg annyira a szekér, mint azt előzetesen gondoltuk, de örömmel jelenthetjük: ha kicsinyke összeggel is, de a Falco- és Haladás-játékosok szignóinak köszönhetően egy fél lépéssel közelebb kerülhetnek városunk feltörekvő sportolói Reykjavikhoz.

Május közepén adtuk hírül, hogy a Nemzetközi Dákjátékoknak idén az izlandi főváros szolgál otthonául, és Szombathely önkormányzata ugyan kétmillió forinttal hozzájárul a 18 helyi talentum és hat kísérőjük költségeihez, ez még nem lett volna elegendő összeg arra, hogy megvalósulhasson a kijutás. Ezért városunk elsőszámú kosár-, illetve labdarúgócsapata is felajánlott egy – a játékosok által aláírt – labdát és sportmezt, amire Önök egyrészt személyesen az Arena Savaria bejáratánál, másrészt oldalunkon licitálhattak.

A licit lezárult, a végeredmény megszületett: a négy felajánlott relikvia egyenként huszonötezer forintért talált gazdára, ráadásul ugyanarra – a jótevőt Kovács Lászlónak hívják. Neki ezúton is köszönjük, hogy támogatta városunk ifjú úszóit és atlétáit.

A Delfin SE közhasznú egyesület azonban még így is örömmel fogadja az esetleges pénzbeli támogatásokat a 72100237-10146189 számlaszámra, a következő megjegyzéssel: „diákjátékok támogatása.”

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Sport