Fakul Szent Iván varázsa?

Innentől már hosszabbodnak az éjszakák, és ezt ünnepeljük? Valójában 21-én volt a legrövidebb az éjszaka és leghosszabb a nappal, no meg ekkor kezdődött a meteorológiai nyár. Na, ezt már érdemes megünnepelni.

Az ilyenkor szokásos Szent Iván éji kavalkád idén kicsit fakóbb volt. A Múzeumfaluban hiába kerestük a tavalyi tömeget, se érdeklődők, se portékájukat kínálok nem jelentek meg nagy számban.

Népszerű volt viszont az uszoda előtti színpad. A Galaxy táncosai soka embert tudtak a színpad elé csalogatni. Az FM zerO és a tűzzsonglőrökre is sokan vártak a hídnál, rövid produkciójuk tapsvihart kavart.
Szerencsére, ez volt az egyetlen vihar ezen az éjszakán.

Az elmaradhatatlan búcsúi hangulat a Hali pálya melletti kavicsos részen várta a szombathelyieket. Körhinta, dodzsem, ugrálóvár, céllövölde. A Tófürdő utcájában pedig a kongó gyomrokra és száraz torkokra gondolók építették fel sátraikat. A kürtöskalácsos szlogenje mindent vitt: „Nem rúg, nem harap, csak 400 egy darab!”

Az éjszaka fénypontja továbbra is az ilyenkor szokásos tűzijáték volt éjfélkor. A 20 perces rakétás, durrogós, zenével kísért produkcióra, meg se merjük tippelni hányan voltak kíváncsiak…

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Galéria