Szabadtéri szimfóniák

Rengetegen voltak kíváncsiak péntek este a Savaria Szimfonikus Zenekar megismételt koncertjén a szombathelyi Fő téren. Többen rutinosan, saját székkel is készültek.

Mint ahogy korábban hírt adtunk róla, a koncertet nemrégiben – a botrányosan rossz szervezésnek köszönhetően – a színpadtól 10 méterre dübörgő rallyeautók miatt el kellett elhalasztani. Most szerencsére a fülsüketítő motorbőgés helyett lágyabb hangok töltötték be a környéket, és egy órán keresztül felhőtlenül élvezhettük a zenét a kellemes nyári esti időben. A közönség mindenféle korosztályokból tevődött össze, a tizenévesektől a nyugdíjas éveit már régóta taposókig mindenkit felfedezhettünk a tömegben, mert bizony tömeg volt szerencsére. Voltak, aki az újságokból szerzetek tudomást róla, hogy megismétlik az elmaradt koncertet, és voltak, akik csak véletlenül sétált erre épp jókor, és jó időben. A szervezők valószínűleg kevesebb emberre számítottak, ugyanis ülőhelyből alig pár volt csak, 4-5 padsor, semmi több. Többen rutinosan saját székkel készültek, vagy a környékbeli kávézók teraszairól hallgatták a koncertet.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Galéria