Hat nyári képgaléria - Bikinik, halálugrás, veríték és paintball-vadászat

Vajon át tud-e ugrani nekifutásból a mentőövön egy őrült fiatal? Engedik-e fotózni magukat a parti sellők? Képgalériák.

Fő tér kánikulában
A hőségriadót, úgy tűnik, komolyan vették az emberek. Fotónkon jól látszik, hogy délben üres a napos Fő tér, de az árnyékos sávban alig lehet haladni. Volt, aki vízzel locsolta magát, és volt, aki a fák alá telepedett le. Az ivókutat is sokan használták, sokan pedig most jöttek rá, mi is az a szerkezet a tér közepén.

Nézd meg galériánkat!

Nyílt nap a Római Fürdőben
Meglepően sokan éltek az ingyenes fürdőzés lehetőségével a szombathelyi termálfürdőben. Számunkra talán már túl sokan is. Mint az fotóinkon is látszik, rengetegen zsúfolódtak a medencébe. A fürdést ezért kihagytuk, helyette kattogtattunk, ahogy az ujjunk bírta.

Nézd meg galériánkat!

Happy Summer Fest
Az előbb említett zsúfoltságnak a HSF-rendezvényen nyomát sem láttuk, igaz, az időnként eleredő eső gondoskodott arról, hogy sokan meggondolják, eljöjjenek-e. Mi ott voltunk. Tuningolt verdák, érdekes repülő alkalmatosságok és kipróbálható szerkentyűk vonzották az érdeklődőket. A quadot sok hölgy is kipróbálta, és a gyengébbik nem képviselői a fegyvertől sem ódzkodtak. Paintball-puskákkal lődöztek a védőruhában rohangáló ellenfélre, és mint az a felvételekből kiderül, jó érzékkel lőtték hupszlisra szegény "vadakat".

Nézd meg galériánkat!

A rendőrök húzták a rövidebbet a kötélből a Jamboree-n
A szombati borongós idő után vasárnap már jobb idő köszöntött Szombathelyre, így sokan voltak kíváncsiak a Tó fürdőn rendezett viadalokra. Szinte minden sportág képviseltette magát, ami egy strandon divatos. A röplabda, lábtengó mellett repültek a nehéz fémgolyók is, a kötélhúzás pedig különleges csemegét nyújtott. A határőrök ugyanis szolgálatból értek a versenyre, így egyenruhában feszültek neki a köteleknek. Talán ruhájuk védelmében is nem adtak bele apait, anyait, így három zakó után búcsúztak. A tűzoltókat lángoló növényzethez riasztották, így ők kötél helyett tömlőt húztak. Kemény csaták után végül a rendőrök és az edzőtermi galaxysok mérkőztek meg a kupáért. Bár a yardot a szombathelyi rendőrkapitány is buzdította, végül az erősemberek húzták át a zsarukat a vonalon. Hozzá kell tennünk: nagyon nehezen.

A streetball-csatában sajnálatos módon csak két politikuscsapat, a Fidesz és a Pro Savaria vett részt, de ők legalább élvezetesen küzdöttek meg egymással a kosarakért. A többi párt pedig elkönyvelhet részünkről egy feketepontot a távolmaradásért.

Nézd meg galériánkat!

Strandolni jó - Bikinik, halálugrások, úszómester, csajok és Andorka Peti
Vajon át tud-e ugrani nekifutásból a mentőövön egy őrült fiatal, vagy lehet-e járni a vízen? Mi és ki van dr. Andorka Péter hóna alatt, amikor strandol? Engedik-e fotózni magukat a parti sellők? Domborít-e sípfújás közben az úszómesterlány? A kérdésekre a választ a képek adják. Egyszerre két galériát is kínálunk, egyet még júniusból, egyet pedig már júliusból.

Nézd meg galériánkat!

Jó vidámodást!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Galéria