A hajánál fogva húzta maga után az utcán volt élettársát

A részeg férfi "ajándéka" nem épp kellemes karácsonyt jelentett.

A Sárvári Járási Ügyészség garázdaság, könnyű testi sértés és rongálá vétsége miatt emelt vádat azzal a rovott múltú férfival szemben, aki 2021 karácsonyán – ittas állapotban – számon kérte volt élettársát, hogy miért nem hívta át karácsonyra, majd a sértett által használt gépkocsit több helyen megkarcolta. A megvádolt férfi a gépkocsi megrongálásával több mint 350 ezer forint kárt okozott, melyet később megtérített.

A megvádolt férfi ezt követően a nőt a hajánál fogva húzta maga után az utcán, többször megrúgta, illetve egy vasrúddal térden ütötte. A sértett a bántalmazás következtében nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett el. Az agresszív férfi erőszakos és kihívóan közösségellenes magatartása alkalmas volt arra is, hogy az utcán tartózkodókban megbotránkozást vagy riadalmat keltsen.

A vádlott büntetőjogi felelősségéről a Sárvári Járásbíróság fog dönteni, adta hírül a Vas Vármegyei Főügyészség.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek