Két személy sérült meg tegnap az utakon

Újabb részletek az M86-os autóúton, Beled és Répcelak között történt autóbalesetről.

A Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányságra az elmúlt 24 órában egy súlyos és egy könnyű sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés. Négy, anyagi kárral végződött baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Súlyos baleset az M86-os autóúton - lassan haladó Suzukiba csapódott egy Dacia
TM/Nyugat.hu

Ahogy arról korábban beszámoltunk, személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt tegnap a késő délutáni órákban, az M86-os számú autóúton, Répcelak térségében. A Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság közlése szerint egy mesteri férfi személyautóval közlekedett az autóúton Győr felől Szombathely irányába, a külső forgalmi sávban. Haladása során egy vele azonos irányba közlekedő gépkocsi hátuljának ütközött. Az ütközés következtében az egyik jármű a szalagkorlátnak csapódott, a másik jármű a belső forgalmi sávba sodródva állt meg. A balesetben az egyik sofőr súlyos sérüléseket szenvedett. Az eset körülményeit a Szombathelyi Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja.

Súlyos baleset az M86-os autóúton - lassan haladó Suzukiba csapódott egy Dacia
TM/Nyugat.hu

Könnyű sérüléssel járó baleset történt Körmenden csütörtökön, a reggeli órákban. Egy szentgotthárdi lakos tehergépkocsival közlekedett Alsószölnök felől Szentgotthárd irányába. Haladása során a 7454-es számú úton egy vele azonos irányba haladó kerékpáros előzésbe kezdett. A manőver során nem tartott megfelelő oldaltávolságot és a pótkocsijával elsodorta a biciklist. A balesetben a kerékpáros fiatal könnyebben megsérült. Az eset körülményeit szabálysértési eljárás keretében vizsgálja a Körmendi Rendőrkapitányság.

A rendőri intézkedések során két esetben mutatott pozitív értéket az alkoholteszter az elmúlt 24 órában. Egy celldömölki sofőrt a 84-es számú főúton, egy helyi járművezetőt Rábahídvég belterületén igazoltattak az egyenruhások. Mindkét férfival szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult az illetékes rendőrkapitányságokon.

A szombathelyi rendőrök egy gépkocsivezetővel szemben intézkedtek, akinél az intézkedés során megállapították, hogy a Szombathelyi Járásbíróság a járművezetéstől jogerősen eltiltotta. Vele szemben járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást kezdeményeztek.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Súlyos baleset az M86-os autóúton - lassan haladó Suzukiba csapódott egy Dacia

Teljes útlezárás mellett tart a helyszíni szemle az M86-os autóút Szombathely felé vezető oldalán, Beled és Répcelak között.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek