Több mint ezer diák szavalta együtt a Nemzeti Dalt Pápán

Villámcsődületet tartottak az Esterházy-kastély udvarán álló Petőfi-szobornál.

Több mint ezren gyűltek össze a szobor környékén. Lampért Gábor szervező tolmácsolta Novák Katalin köztársasági elnök és Kövér László házelnök üdvözletét, majd elmondta, Pápára március 16-án érkezett meg a forradalom híre, még aznap kinyomtatták a Nemzeti Dalt a Református Főiskola nyomdájában, erre emlékeztek csütörtök délután.

Dr. Kovács Zoltán országgyűlési képviselő mondott köszönetet a szervezésért, majd méltatta Petőfi Sándort, aki huszonéves korára megírta életművét, és akire nagy hatással volt Pápa városa, itt változtatta meg a nevét is.

Lampért Gábor

A beszédeket követően a több mint ezer fiatal együtt mondta el a Nemzeti Dalt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek