Döbbenetes erdőirtás a gödi akkumulátorgyár miatt

Videó: Az LMP folyamatos figyelemmel kíséri a helyszínt.

Elfogadhatatlannak tartjuk, hogy a gödi Samsung gyár óriási vízigényének kielégítése érdekében több száz fát vágott ki Mészáros Lőrinc cége Sződligetnél, illetve egy fenyőerdő részleges kiirtását tervezi Gödön. Orbán Viktor kormányában a profitérdek az ember és a környezet elé kerül, és az is tisztán látszik mára, hogy az akkumulátor-lobbi senkit és semmit nem kímél. Magyarország nem lehet akkumulátorgyártó gyarmat, fogalmaz a Lehet Más a Politika közösségi oldalán, ahol helyszíni videót is megosztottak:

Az LMP közös tiltakozást szervez március 20-án hétfőn 17:30-tól Győrben, a Városház téren.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek