Híd úszott a híd alatt a körmendi hajófelvonuláson

Mint megannyi Tünde hajó úsztak az éjszakában a kivilágított csónakok a Rábán. Remek hangulat, rengeteg néző.

Nem volt ez másként idén sem, több ezer ember volt kíváncsi az alkalmi hajós mesterek munkáira az ország széltéből-hosszából. A Körmendi napok elnevezésű programsorozat részeként idén 9 hajó úszott át az épp 100 éves öreg híd alatt.

Az Egis Gyógyszergyár csónakosai ezért pont a körmendi híd mekettjét készítették el a hajójukra, így esett meg, hogy a híd átúszott a híd alatt.

Idén először a GYSEV is képviseltette magát a felvonuláson, mozdonyukkal a térség fejlődését vetítették elő. Egyébként a vasúti társaság a karnevál idején 50 százalékos kedvezményt biztosít a jeles eseményre utazóknak. Az újdonságok mellett, a tavaly debütáló szombathelyi vikingek is a tőlük elvárt hangulatot hozták a közönség soraiba. Nézze meg az összes hajót képeinken!

A tavalyi felvonulásról készült képeinket pedig itt láthatják!

Vonatkozó cikkünk:
Tanulságos víziók a Rábán, avagy üzenet a hajón

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Galéria