Tetkó körút a Tófürdőn -Tetoválásokat fotóztunk a vízparton

Az idén is jópár képgalériát böngészhettek a Tófürdőről. Ezúttal intimebb tájakra barangoltunk, és a bőrre vart mintákat vettük szemügyre. Nézzék meg a trófeákat!

Nézd meg galériánkat!

A felvételeinken látható tetoválásokat természetesen a "bőrtulajdonos" engedélyével kaptuk le. Sajnos néhány csemegét féltve őrzött a gazdája és az utunkba akadó börtöntetkók sem szaporíthatták gyűjteményünket. Az "Üss!", "MAMA", "Szeretlek Gizi!" és hasonló házi gyártású remekművek szinte már teljesen kikoptak, legalábbis a strandolók bőrfelületéről. tetkóvadászatunk kezdetén meg voltunk győződve arról, hogy minden második emberen virít majd valamilyen ábra, de aztán hamar rájöttünk, hogy túlbecsültük a "varrottbőrűek" számát. Valójában inkább 1:15 lehet az az arány, ami közelebb áll a valósághoz.

Nézd meg galériánkat!

Fotóinkon egy kisebb vadaspark állatállománya látható, tiszavirágtól a hatalmas tigrisig és vannak persze misztikus, kitalált jószágok is bőrbe zárva. Sikerült lekapnunk apró, bikinivonal alatt rejtőző tetkót és fél hátat betöltő monstrumot.

Nézd meg galériánkat!

Egyre több a többszínű tetoválás. Találkoztunk olyan strandolóval, aki saját nevét varratta a karjára, míg egy másik vendég az édesanyja és a barátnője nevét tetováltatta a mellbimbója köré. A figuratív alkotások között talán nem is láttunk olyanokat, amelyek nagyon hasonlítottak volna egymásra, de ezt most Olvasóink is ellenőrizhetik. Képeinkkel sem a tetoválás mellett, sem ellene nem kívánunk állást foglalni, csupán ismét egy olyan szögből mutatjuk be környezetünket, ahogy más nem tette azt előttünk a környéken. Jó szórakozást!

Nézd meg galériánkat!

Ha valaki esetleg nem tudná, hol készültek a fotóink, annak most megmutatjuk madártávlatból. Légifotóinkon jól látszik a Tófürdő mellett a Csónakázó tó, a Római Fürdő, a Fedett Uszoda és a Kalandváros is.

Hagyományos képgalériáink a strandról, az idei szezonból:

Július-augusztus
Július
Június

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Galéria