Szurkolói között keres marketing szakembereket a Lami-Véd Körmend.

Bebes István, a Rába parti város polgármestere a Körmendi Kosárlabda Club tulajdonosi körének kérésére a csapat hivatalos oldalán megjelentetett egy közleményt, melyben olyan szurkolók, a piros-fekete klubért tenni akarók jelentkezését várják, akik alvállalkozóként közreműködnének a marketingfelületek értékesítésében. A kosárlabda klub ugyanis olyan mértékű adósságokat halmozott fel, melyek már nem teszik lehetővé az új tulajdonosok számára, hogy a teljes adósságállomány átvállalásával egy újabb évet is megfinanszírozzanak.

Az óriási adósságot az új tulajdonosi kör csupán részben tudta átvállalni, összesen mintegy 80 millió forint értékben. A csapathoz érkező minden szponzori illetve reklámpénz után a klub sikerdíjat tudna fizetni. A drukkerek jelentkezéseit e-mailben és telefonon várják.
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Sport