Öt aranyérem az Arena Savariában

A magyar veteránok összességében 5 arany-, 3 ezüst- és 7 bronzéremmel zárták a világbajnokságot. A legtöbb első helyet - hetet - az oroszok gyűjtötték be.
Magyar aranyéremmel zárult a kötöttfogású birkózók veterán-világbajnoksága tegnap Szombathelyen. A zárónapon a 35 és 40 évesek korcsoportja 71 szereplője lépett szőnyegre, ezzel véglegessé vált, hogy 28 országból 301 birkózó rajtolt, ami a veterán világbajnokságok történetében részvételi csúcsot jelent. A 63 kg-ban Mátyás Gábor aranyérmet szerzett, ezzel a magyar nemzeti együttes ötödik aranyérmét szerezte. 85 kg-ban Kismóni János, illetve a 130 kg-ban Rajos Csaba pedig ezüstérmes lett. A magyar veteránok összességében 5 arany-, 3 ezüst- és 7 bronzéremmel zárták a világbajnokságot. A legtöbb első helyet - hetet - az oroszok gyűjtötték be.
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Sport