Uránia Divatnapok 2007. - Képgaléria

Míg a modell lányokat a férfiak szolídan megtapsolták, addig a fiú modellek kitörő üdvrivalgást váltottak ki a nézelődő hölgyekből.

Hatodik éve mutatják be a belvárosi divatüzletek és ékszerboltok aktuális kínálatukat egy esti divatbemutató keretében az érdeklődőknek. A hangulatos, mediterrán jellegű Uránia udvarban teraszokon ülnek a vendégek és koktélokat, üdítőket iszogatnak, miközben a lányok és fiúk felvonulnak a ruhákban, vagy bemutatják az ékszereket. A program nem csak az ingyenessége, hangulata miatt népszerű, hanem mert a felvonultatott ruhák nem rugaszkodnak el a nyugat-magyarországi valóságtól, hordható, vállalható darabok és töbségük megfizethető. Míg a modell lányokat a férfiak szolídan megtapsolták, addig a fiú modellek kitörő üdvrivalgást váltottak ki a nézelődő hölgyekből.

Bár a kezdés előtt még alig lézengett néhány ember az Uránia udvarban, a modellek megjelenésére mégis jópáran előkerültek és a nézők száma folyamatosan nőtt. Az előző évekhez képest kicsit hiányoltuk a fehérneműk bemutatóját, de valószínűleg a lányok nem bánták, hogy az őszies hűvösben nem kellett falatnyi ruhában flangálniuk.

Nézd meg galériánkat!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Galéria