Égett gumi- és aszfaltszag

Nem titkoltan rajongunk a Forma 1-ért, így nem csoda, hogy testközelből is tapasztalni akartuk az égő aszfalt szagát. Pannónia ringen jártunk.

Aztán meglepetéssel konstatáltuk, hogy hazai versenyzőnek is szurkolhatunk. A szombathelyi Kiss Norbert a Seat Leon kupában indult. Miután lerajtolta második helyről a pole pozíciós riválist, magabiztosan vezette a futamot. A Seat verseny másik érdekes résztvevője az a Czollner Gyula, aki kommentálni szokta a Forma 1-es közvetítéseket, ő látványos vezetés után a negyedik helyre hozta be versenygépjárművét. Persze volt itt minden, dobogó, lányok és pezsgő, amiből mi is kaptunk bőséggel.

A három napos versenyből ugyan csak egy napra néztünk ki, de biztosan tudjuk, hogy jövőre a Hungaroring, Massa és Hamilton a cél. Nézze meg képeinket!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Sport