Babgulyásfőző versennyel ünnepelt az Élesztő

Ünnepi pillanat volt ez, hisz a szombathelyiek kedvenc reggeli műsora, az Élesztő egy éves születésnapját ünnepelte.

Tizenhat csapat nevezett a Nyugat Rádió és a SIC közös babgulyásfőző versenyére. Ünnepi pillanat volt ez, hiszen a szombathelyiek kedvenc reggeli műsora, az Élesztő egy éves születésnapját ünnepelte. A felhőknél csak az egyik műsorvezető, Pál T. Gábor homloka fodrozódott jobban, aki attól félt, hogy nem ússza meg az ünneplő tömeg egy kis eső nélkül. Az égiek azonban kegyesek voltak, és az alkalmi chef-ek megúszták szárazon, legalábbis, ami az esőt illeti. Hisz nem csak az ételre, de az italra is gondoltak a szervezők.

Sörsátor árnyékában hűsölhetett a szomjas vándor
A gyerekek is megtalálták a maguk szórakozását, hisz lovagolhattak, kézműveskedhettek és légvárazhattak is.
Öt óra környékén indult el a bográcsok felé a zsűri, amit az Élesztő tagjaiból verbuváltak. Volt, aki a legszebb kocka hús kivételével, volt aki egy kis borral próbálta lekenyerezni a zsűritagokat, több-kevesebb sikerrel. Győztesnek a Horváth TK csapatát hirdették ki.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Galéria