NoThanx koncert Nappal szemben - Tomboló tinik a Haladásban (Képgaléria)

Többszáz tini és több tucat szülő ment el a szombathelyi NoThanx koncertjére. Úgy tűnik, a csapat alaposan fellendítette a halálfejes piacot is.

Szombat délután négy órakor már izgatott tinihad várta a helyi kedvencek színpadralépését, ők azonban egyelőre nem jöttek. A fiatalok ezért szórakoztatták magukat: visszaszámoltak, hullámban sikítoztak, vagy éppen énekeltek. "Minden fejreáll holnap" -még mindig az első dal a legnagyobb sláger. A színfalak -azaz ezúttal a sportcsarnok- mögött ráleltünk az együttesre, akik egy villámfotó után felszaladtak a színpadra, bocsánatot kértek a tőlük független csúszás miatt, majd dobhártyaszaggató sikításoktól övezve nekikezdtek koncertjüknek.

Nézd meg galériánkat!

Beleakadtunk halálfejes cipőbe, szütyőbe, medálba
A srácok ruházatán kötelező elemként szerepel valami halálfejes. Lehet az nyakkendő, ing, vagy csat. Ennek megfelelően a rajongókon is számtalan változatban láthattunk koponyákat, amit fotóink is megörökítettek. A már felsorolt ruhaneműkön kívül beleakadtunk halálfejes cipőbe, szütyőbe, medálba, gyűrűbe, karkötőbe, farzsebbe és fejkendőbe. Sokan ilyen motívummal ellátott füzetbe kértek később aláírást, így úgy tűnik, a NoThanx alaposan fellendítette a halálfejes piacot, a kereskedők örömére.

Nézd meg galériánkat!

Még az óvodáskorúak is kívülről fújták a szövegeket
A koncerten a csapat saját számai mellett ismert dalok feldolgozásait játszotta. Meglepve láttuk, hogy még az óvodáskorú rajongók is kívülről fújták a szövegeket. (Ez most nem irónia a korral kapcsolatban, lásd képgalériánkat!)

Nézd meg galériánkat!

A NoThanx alaposan megosztja a közvéleményt. A fiatalok között keveseket hagy hidegen. Vannak, akik rajonganak érte és vannak, akik kifejezetten nem kedvelik. Az viszont biztos, hogy a rajongók jól járnak helyi kedvenceikkel, hiszen azok kézzelfogható közelségben vannak. A mostani koncertre a beugró kifejezetten barátságos volt, mindössze 4 gombóc fagyiról kellett lemondani a látogatóknak (500 ft).

A többit mondják el a képek.

http://www.nyugat.hu/tanczos/galeria/nothanx2007

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Galéria