Páratlan szombat: a Heaven Street Sevennel, a Mystery Ganggel és a Lorddal

Fotóztuk a 35 éves zenekari felállást ünneplő ős-rockereket, és fotóztuk a kamaszos energiától túlcsorduló rockabilly brigádot is.

Páratlan páros: a Heaven Street Seven és a Mystery Gang
Nem mindennapi koncepcióval rukkolt elő az Agora Savaria Mozi vezetősége ezen a szombaton: két olyan együttest léptetett fel egymást után, amelyek műfaji különbözőségük miatt aligha melegítettek még színpadot egymásnak. A Heaven Street Seven kilenc óra után kezdte csepegtetni alternatívnak mondott közönségébe a napi betevőt, hogy utána átadja a ropogós deszkákat három vérbő fenegyereknek, a rockabilly magyarországi helytartóinak, a Mystery Gangnek. Emelkedett pillanat: a hátsó kontrollhangnál hirtelen megcsappan a viszkimennyiség, egy jampi pedig fésőt húz elő a farzsebéből... A többiről meséljenek a képek.

Igazi Lord-ünnep, rég hallott dalokkal
A Lord szombat este bepótolta, amit augusztus 20-án az eső elmosott. A 35 éves fennállását ünneplő zenekart teltház fogadta a Sportházban. A legfanatikusabbak már a fél nyolcas kapunyitáskor berohantak a színpad elé, hogy az első sorból nézhessék végig a csak fél 10 után megkezdődött koncertet. A jubileumi rock-bulin a régebbi tagok, Sipőcz Ernő, Keszei Tamás, Baán Imre és Török Józsi is a színpadon, a csapattal ünnepeltek.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Galéria