Eddig: 1 671 363 / 3 000 000 Ft, 80 támogató. Még6nap.
Légy része az igazságnak!

Három méterről zuhant le egy magyar munkavállaló a grazi raktárban

Súlyosan megsérült az a magyar munkavállaló, akit még pénteken ért baleset. A 30 éves férfi biztonsági felszerelés nélkül dolgozott a raktárban, ahol csomagolóanyagokat mozgatott.

A fiatal magyar férfi pénteken 17 óra körül egy grazi nagykereskedésben dolgozott mintegy három méteres magasságban. Valószínűleg elfelejtette az előzetesen biztosított biztonsági eszközt felcsatolni - írja a volksgruppen.orf.at .

Közvetlenül a csomagolás átrendezése közben hirtelen a földre zuhant, az esés következtében súlyosan megsérült. A balesetet szenvedett férfit a grazi egyetemi kórházba szállították a mentők. Az esetről értesítették a munkaügyi felügyelőséget is. AZ eset körülményeit kivizsgálják.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Ha további híreket és információkat is szeretne megtudni Sopronból és környékéről, iratkozzon fel az enyugat.hu facebook oldalára

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló