Három méterről zuhant le egy magyar munkavállaló a grazi raktárban

Súlyosan megsérült az a magyar munkavállaló, akit még pénteken ért baleset. A 30 éves férfi biztonsági felszerelés nélkül dolgozott a raktárban, ahol csomagolóanyagokat mozgatott.

A fiatal magyar férfi pénteken 17 óra körül egy grazi nagykereskedésben dolgozott mintegy három méteres magasságban. Valószínűleg elfelejtette az előzetesen biztosított biztonsági eszközt felcsatolni - írja a volksgruppen.orf.at.

Közvetlenül a csomagolás átrendezése közben hirtelen a földre zuhant, az esés következtében súlyosan megsérült. A balesetet szenvedett férfit a grazi egyetemi kórházba szállították a mentők. Az esetről értesítették a munkaügyi felügyelőséget is. AZ eset körülményeit kivizsgálják.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Ha további híreket és információkat is szeretne megtudni Sopronból és környékéről, iratkozzon fel az enyugat.hu facebook oldalára

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló