Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

30 millió forintot nyert egy uniós pályázaton a Szombathelyi Médiaközpont

Az intézményt épp most vonták össze az Agorával.

Néhány nappal ezelőtt írtuk Ha nem segít az állam, megállhatnak a buszjáratok, nem lesznek kulturális- és sportrendezvények Szombathelyen February 11. 07:19 , hogy jelentősen megvágták az Agorával összeolvadó Közös önkormányzati cégként működik tovább a szombathelyi Agora és a Médiaközpont January 22. 11:56 Szombathelyi Médiaközpont költségvetését: a tavalyi 170 millió helyett idén 100 millió forinttal gazdálkodhat.

Igaz, hogy ez pontosan mit jelent, hogyan működik a gyakorlatban az új szervezet Közös önkormányzati cégként működik tovább a szombathelyi Agora és a Médiaközpont January 22. 11:56 , az egyelőre nem derült ki.

Az viszont biztos, hogy a cég sikeresen pályázott az Európai Parlament 2020-2021-es médiatámogatásra, melynek keretében közel 30 millió forintos, közvetlen uniós támogatással valósítja meg a februárban elindult tartalomszolgáltatási projektjét.

A sorozat részeként a Szombathelyi Televízió új magazinműsort indít, illetve a Safo nyomtatott és digitális felülete is tematikus rovatot szentel az Európai Uniós tartalmaknak.

A projekt keretében kiemelten foglalkoznak olyan közéleti, kulturális és gazdasági kérdésekkel, amelyek az Európai Unió csúcsszervei mellett Magyarországon és Szombathelyen is aktuális és fontos témáknak számítanak, és a határon szlovéniai magyar közösség is megjelenik a tartalmakban.

A részletekről jövő héten számolnak be egy sajtótájékoztató formájában.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Gazdaság

Tovább az oldalra