Biztosítva a körmendi kosárcsapat NB1-es szereplése

Sajtóközlemény

A mai napon nyilatkozott Basketball KÖRMEND Sport Kft az MKOSZ elnökségének, amelyben kijelentette , hogy vállalják az NB1 A csoportos szereplést a 2007/08 –as bajnokság végéig.

Ez alapján a KKC által működtetett kosárlabda csapat – közös üzemeltetésben - jogosult lesz az élvonalbeli szereplésre.

A régi tulajdonosok képviseltében Landherr Attila elmondta: „Az adventi béke meghozta a megállapodást! Megfeleltünk az elvárásoknak és mi is elegendő garanciát kaptunk a körmendi kosárlabdázás folytatására. A megállapodás értelmében továbbra is segítjük a KKC Kft-t , akinek kitartást és mielőbbi sportsikereket kívánunk!

Az új tulajdonos , Szabó Szabolcs is elégedetten nyilatkozott: „Látszik, hogy amikor bajban van a Körmendi kosárcsapat , akkor nem a széthúzás , hanem a rugalmas megoldáskeresés jellemzi a csapat körüli személyek viselkedését. Bár jobb lett volna ha ez előbb megtörténik, de most mindkét fél engedett, s ezáltal a szezon végéig biztosított lett a csapat működése. Szezon után meg kell vásárolnunk a Basketball Körmend Sport Kft-t ahhoz, hogy teljes legyen a szerepvállalásunk, de ennek a tranzakciónak a feltételeit ráérünk januárban kidolgozni.

Forrás: KKC INFO

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Sport