Sportkarácsony 2007 - Őket díjazta Szombathely

A város vezetői tizenegyedszer jutalmaztak. Dancsó, Hatos, Pars, Csejtei, Csiszár, Falco, Kálmán, Andorka - néhány a sorból.

Az idei évben tizenegy kategóriában 116 főnek osztott ki elismerést Czeglédy Csaba alpolgármester.

A kiemelt díjazottak
A Sport Támogatásáért-díjat Németh Gyula, a Strabag Zrt. regionális igazgatója kapta.
Pünkösthy Csaba-díjban Németh Lászlót részesítették: az utánpótlás-, a verseny- és a szabadidősport területén végzett lelkiismeretes munkájáért.
Unger József-díjjal Szollár Csabát tüntették ki, aki 1979 óta a Derkovits Gyula Általános Iskola testnevelője, és végül a Szombathely Sportjáért-díjjal Henrik Istvánt ismerték el, aki csaknem négy évtizede sportvezető.

A legeredményesebb férfi sportolók között a küzdősportosok arattak: Dancsó Zoltán, Hatos Gábor, Pars Krisztián, Pödör Csaba, Wappel Tibor lettek a jutalmazottak.
A legeredményesebb női sportolók: Csejtei Csilla, Csillag Tünde, Csiszár Anna, Korcsmár Judit, Marton Klára és Molnár Alexandra lettek.
A csapatok közül az idei évben a legsikeresebb a Viktória FC, a Falco KC, Szombathelyi Kötélugró Club és a Kondor Sragner Controll SE volt.
A Különdíjasok közt már bőven találkozhatunk a labdasportosokkal is: Dominek Györggyel, Gombás Laurával, Kálmán László, Tálosi Szabinával, Andorka Péterrel, Guzmics Richárddal és Balassa Péterrel.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Sport