Eddig: 1 671 363 / 3 000 000 Ft, 80 támogató. Még6nap.
Légy része az igazságnak!

Malacka hajtotta a futókat a szilveszteri vidám futáson

Jelmezes, kifestett sportolók gyülekeztek Szombathely Fő terén Szilveszter napján. (Képgaléria a dupla szilveszteri futásról...)

Nézd meg galériánkat!

Az immár több, mint évtizedes hagyománnyal rendelkező évbúcsúztató futáson négy éves volt a legfiatalabb futó, ő malackának öltözött, a legtávolabbról pedig a paksi sportolók érkeztek Bár nevezési díj hivatalosan nem volt, mindenki hozott pezsgőt. Pontosan 11 órakor elstartolt a mezőny és rendőrautós felvezetéssel lefutották a kb. egy kilométeres belvárosi távot. Visszaérkezés után kezdődhetett a pezsgős koccintás. A vidám dugópukkanások és a nedű elkortyolása után azonban váratlan dolog történt, gyerekestől, kutyástól beesett a szimfonikus zenekar maratonfutó szekciója, akik kicsit elszámolták magukat a helyi közlekedéssel. A jelenlévők nem sokat vaciláltak, pezsgőt diktáltak az újonnan érkezettekbe és újból felálltak egy csökkentett kör lefutásához.

Képgaléria a dupla szilveszteri futásról!

Légy része az igazságnak! 2023. november 27-től december 11-ig tart támogatás-gyűjtő kampányunk. Ennek során 3 millió forintot szeretnénk összegyűjteni. Minden forint számít!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Galéria