Így szilvesztereztünk: körbebuliztuk Szombathelyet (Képgaléria-özön)

Szombathely Fő terén hajnali egykor pezsgővel, polgármesteri köszöntővel és persze a városi tűzijátékkal fogadtuk 2008-at. Fotósaink az estét különböző szórakozóhelyeken töltötték, íme az eredmény...

Buli a Bambusz Clubban
A Bambusz Clubban a fiatalabb korosztály töltötte meg a termet, éjfélkor a himnusz után pezsgőzésbe és vad sms-ezésbe kezdett szinte mindenki, hogy aztán reggelig folytassák a bulit.

A Country Club szilvesztere
Mint minden szórakozóhely, a Country Club is szilveszteri díszítéssel fogadta azokat, akik itt szerették volna tölteni a 2007-es év utolsó napjait. Retrósabb zene, étel-ital, sok ember, minden együtt volt egy jó bulihoz, képgalériánkban a coutrysokat is megörökítettük.

Szilveszter Palace Café
A Palace Café különterme már korán megtelt bulizókkal, étel-ital és értékes tombolanyeremények várták a rendezvény vendégeit. Az hangulatos élőzenére együtt bulizott az idősebb és a fiatalabb korosztály egyaránt.

Romkert Szilveszter
A Romkert Clubban mint minden évben, most is kicsit később kezdődött a buli, az emberek házibulik sora után jöttek ide, de nem sokkal éjfél után itt is megtelt mindkét szint.

Club Steps Szilveszter
A nem rég felújított Club Stepsben lévők hip-hop zenével hagyták maguk mögött az óévet. Sokan házibuliból érkeztek ide, hogy aztán itt találkozzanak a többi ismerősükkel. Családias „mindenki ismer mindenkit” hangulat, mint egy házibuliban.

2k8 a Fő téren
Pezsgővel, polgármesterünktől megszokott rövid ám velős köszöntővel és persze a városi tűzijátékkal köszöntöttük 2008-at a Szombathely Fő terén hajnali egykor. Míg Neczpál a lemezeken lovagolt, a városlakók tomboltak, mi kattintgattunk. Íme az eredmény, nézzék meg Önök is!

A kőszegi Club Flash-ben
A kőszegi Club Flash-ben már jóval éjfél előtt elkezdődött a buli, és literszám fogyott a pezsgő. De a DJ Pinyó keverte retrózene-koktél is megtette hatását és pillanatok alatt megtelt a tánctér.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Galéria