Annus Adrián és Fazekas Róbert újra versenyezhet

A pekingi olimpiára készülő sportolók elől minden akadály elhárult, hogy riválisaikhoz hasonlóan, májusba elkezdjék a versenyszezont.
A Magyar Atlétikai Szövetség szerdai fegyelmi ülésén meghallgatta a két nehézatlétát és ezt követően úgy döntött, hogy a korábban visszavont versenyengedélyt mindkettőjüknek visszaadja. A Haladás VSE Európa-bajnok atlétáinak így július 15-ig maradt ideje törleszteni azt a 3.6 millió forintot, amit a MOB vont meg a szövetségtől miután kifizette Annusék Nemzetközi Sportdöntő Bírósággal fennálló adóságát. A sportolók az athéni olimpián elvett aranyérmükért folytatott vesztes per költségeivel tartoznak a szervezetnek. A pekingi olimpiára készülő Annus Adrián és Fazekas Róbert elől így minden akadály elhárult, hogy riválisaikhoz hasonlóan, májusba elkezdjék a versenyszezont.
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Sport