Elismerés a szombathelyi Dobó SE-nek

Az egyesület versenyzői taroltak a bajnokságokon, Pars Krisztián és Németh Kristóf a nemzetközi porondon is letette névjegyét.

A héten sajtótájékoztatón adta át Kollek Zoltán, a Magyar Atlétikai Szövetség főtitkára a Dobó SE-nek azt a serleget, ami annak az egyesületnek jár, aki megnyeri az országos pontversenyt.

A Dobó SE versenyzői taroltak az utánpótlás és felnőtt országos bajnokságon, Pars Krisztián és Németh Kristóf pedig a nemzetközi porondon is letette névjegyét. Így nem csoda, hogy 1999 után ismét a szombathelyi egyesület nyerte az országos pontversenyt.
– Nagy büszkeséggel tölt el minket ez a cím, remélem, hogy az olimpia évében is hasonlóan szép sikereket érnek majd el sportolóink .– közölte a nyugat.hu-nak Horváth Vilmos, a Dobó SE elnöke.

Parséknak 2008-ban biztosabb talaj lesz a lábuk alatt

Az ünnepség után jelentették be azt is, hogy 2008-tól Szombathely városa kiemelt egyesületként kezeli az atlétikai klubot, az önkormányzati támogatást jelentős mértékben megnövelik.

A támogatásról megkérdeztük Varga Tamást is, Szombathely Megyei Jogú Város Sport és Ifjúsági Bizottságának elnökét.

– A döntés azt jelenti, hogy januártól egy meghatározó összeggel fogjuk támogatni az egyesületet. Azt, hogy ez konkrétan mennyi pénzt jelent, azt még nem tudom megmondani, jelenleg is folyik az egyeztetés. Annyit azonban garantálhatok, hogy Parséknak 2008-ban biztosabb talaj lesz a lábuk alatt, mint eddig. – nyilatkozta érdeklődésünkre.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Sport