Továbbra is bizonytalan Harvey sorsa

A Falco KC Szombathely vezetősége decemberben a vakbélműtéten átesett Alekszejev pótlására igazolta le Trevor Harveyt. A bahamai center szerződése csütörtökön lejár. Szrecsko Szekulovics edző egyelőre még nem döntötte el, hogy ajánlanak-e újabb szerződést a kosarasnak, vagy elköszönnek tőle.
- Egyelőre konkrétumot még nem tudok mondani. Jelenleg úgy látom, hogy 50% az esély arra, hogy Harveyt itt tartsuk a szezon végéig. Bárhogy is lesz, nagyon nehéz döntés előtt állok. Jó játékosnak tartom Trevort. Ennek ellenére úgy gondolom, nagy luxus lenne légiósaink közül bárkit is a padon ültetni, a szabály azonban előírja, hogy maximum három nem Európai Uniós játékos lehet a keretben. Jelenleg öt légiósunk van, ebből pedig csak Kazlauskas az, akit nem fenyeget ez a veszély. A szerdai kupameccs után adok választ, hogy szükségünk van-e Harveyra. - mondta a sárga-feketék trénere.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Sport