Nyugat Királynője Választás 2008

Döntő: 2008. február 15. 19.00. Agora Savária Mozi. Műsorvezető: Beleznay Endre. A zsűri elnöke Jordán Tamás. 22.00: "Ments meg szerelem!", Márk élő koncertje.

Tudok kemény is lenni

- interjú a megkoronázott Varga Nikolettával

Ki nem állhatja a telet de rajong a napsugárért, és noha ilyenkor inkább biciklizne vagy csodaszép vizsláját sétáltatná, Varga Niki, a Nyugat Királynője belement, hogy a tavaszias idővel kacérkodó szombaton korzózzunk egyet a Perintparton, és kérdéseket tegyünk fel neki. Több, mint másfél héttel lapunk szépségkirálynő-választása után jöjjön a nagy lezáró interjú, lelkiekről, családról, rendőrkarrierről.
A cikk így folytatódik tovább... "Tudok kemény is lenni" - interjú a megkoronázott Varga Nikolettával 2008. February 26. 11:55

sadness

Újabb képek a Nyugat Királynője választásról

Egy hetes jubileumát üljük a Nyugat Királynője választásnak. Íme, mégegy képgaléria, nem csak a lányokról.
A cikk így folytatódik tovább... Újabb képek a Nyugat Királynője választásról 2008. February 22. 17:25


Mosoly és könny: Nyugat Királynője választás 2008 - Varga Nikolettát illette a korona

Pénteken beérett nagy tervünk, megvalósítottuk, amit szerettünk volna: egy nagyszabású gálát, ahol elragadó lányokat vonultathatunk fel, prominens zsűri és érdeklődő közönség előtt. Csillogó szemek, öröm, dráma, fotók tömkelege.
A cikk így folytatódik tovább... Mosoly és könny: Nyugat Királynője Választás 2008 2008. February 17. 22:17

phreek

Nyugat Királynője: az utolsó nekifutás, avagy lányok hármasával

Nem kérem, rossz az aki pajzánra gondol, nem csapattunk velük egy orgiát szerkesztőségünk falai közt. Annyit tettünk, hogy a gála előtt egy nappal hármas csokrokra bontottuk őket, és úgy faggattóztunk. Ki nem akarja, hogy valami démoni bűnbe rángassuk szerelmét, amit persze nem teszünk? Melyikük klarinétozott, majd nyert lövészversenyt? Ki indult már babaszépségversenyen? Újfent bemutatjuk a lányokat, válaszok a klikk után.
A cikk így folytatódik tovább... Nyugat Királynője: az utolsó nekifutás, avagy lányok hármasával 2008. February 14. 23:49


Aki már lövészversenyt is nyert: Sipos Emese

Egy csinos hölgy is lehet határozott és eltökélt. Emese is ezt a tábort erősíti, és a körmendi rendészeti szakközépiskola végzős tanulójaként azt vallja: pózolni fárasztóbb, mint igazoltatni...
Hallgassa meg őt is!

Sipos Emese
sadness

Poór Szilvi, aki nagyon szeret rajzolni

A Nyugat Királynője címre pályázik Szilvi is, aki annyira szeret rajzolni, hogy barátjának a neki ajándékozott művekből van a tapétája. Szilvi nagyon kreatívnak tartja magát és nem csak a maga által alkotott képeket szereti, hanem azt is, ha ő maga az alkotás tárgya: imádja, ha fotózzák.
S még mit imád? Hallgassa meg!

Poór Szilvia
sadness

A Nyugat Királynőjére jelentkezett, az egyetemre még nem

Kiss Annamária volt a keddi Hazafelé vendége. Bár Annamari betegen érkezett a stúdióba, a kedvén ez egy cseppet sem látszott meg. Saját bevallása szerint is mindig mosolyog. Már csak abban kellene döntenie, hogy melyik egyetemre adja be a jelentkezését...
Hallgassa meg a beszélgetést itt!

Kiss Annamari
sadness

Éterben a szőke táncoslány

Kedden reggel Giczi Edinától kérdezgetett az Élesztő dörzsölt stábja - megtudhattuk például, hajkoronáját milyen gyakran varázsolja újjá, és ez mennyiben tér el a budapesti modellekétől.
Hallgassa meg a beszélgetést itt!

Giczi Edina
sadness

Horváth Anett a Hazafelében

Horváth Anettet, a korábban akrobatikus rock & rollt űző ikerpár másik felét ültették be legutóbb a Nyugat Rádió stúdiójába. Állítólag ő a harciasabb. Így van ez?
Innen megtudhatja egy szemvillanás alatt!

Horváth Anett
sadness

Egy csinos szülésznő - Kovács Dóra az Élesztőben

A szépségért meg kell szenvedni - szokták mondani. Dóra egyenlőre leginkább a tűsarkakkal nincs megbékélve, ahogy mondta, nem egyszerű végigsétálni benne a tükörsima parkettán. Tűsarkak ide vagy oda, az biztos, hogy amelyik csecsemőt ő segíti világra, annak már jól kezdődik az élete.
Hallgassa meg a vele készült beszélgetést!

Kovács Dóri
sadness

Folytatódtak a mozgásleckék...

Klikkeljen képünkre, és olvasson a tekintetekből. Ne feledje: pénteken már az Ön szeme előtt vonulnak a kecses lábak, úgy, ahogy azt ezeken az órákon tanulták...

Mozgáspróba
sadness

Kamerák előtt élesben

Pörög a lányok élete, eredetileg tán nem is sejtették, mennyire így lesz ez. Élő egyenesben mutatkoztak be a Szombathelyi Televízióban, fotósunk persze ott is ólálkodott egy kört...

Kamerák előtt élesben
sadness

Korinna nem bízza a véletlenre

Miért is mondjuk ezt? Azért, mert felbukkant már a megyei napilap hátoldalán, kozmetikusnak tanul Sopronban, és szépségéből ő maga is tudatosan szeretne előnyöket kovácsolni a jövőben. Mit mondott még?
Fülelje meg!

Kocsis Korinna
sadness

Devecser Anikó látogatta meg a stúdiót

Anikónak nem újdonság a modellkedés, és bevallása szerint nem lételeme a lámpaláz. Nézze meg a képeket, amik a Nyugat Rádióban készültek, és hallgassa vissza a vele készült interjút!

Devecser Anikó
sadness

Iván Barbara volt a Hazafelé vendége

A Zala megyei Lentiből jelentkező lány cseppet sem bánja, hogy a döntő miatt szinte naponta kell Szombathelyre járnia. Hogy mit mondott még, azt hallgassa vissza itt.

Iván Barbara
sadness

Türelem & edzőterem - A Nyugat Királynője döntősei már a lépéseket tanulják

Bal lábra a súlypont, tekintetet büszkén előrevetni, ez az első leckék egyike. Színpadi mozgáskultúrában még messze vannak a finistől, fizikai idő szerint viszont alig egy hétre. Bele kell húzniuk...
A cikk így folytatódik tovább... Türelem és edzőterem 2008. February 08. 23:12

Türelem és edzőterem
sadness

Varga Nikit faggatta az Élesztő stábja

Tekintse meg, hogyan tündöklik a mikrofon előtt a rendészeti szakközépiskola mosolygós növendéke. És hogy mit mondott? Íme.

Varga Niki
sadness

Ruhapróba, második felvonás

Földig omló estélyik, ideális íveket fürkésző tekintetek, válogatós maximalizmus, egymás kattintgatása mobiltelefonnal. A következő csoport lány próbáján fürkésztünk körbe a lencsénkkel.

Ruhapróba
sadness

Nagy Barbi is nyilatkozott

A 18 éves induló szívesen cserélné az iskolapad koptatását a kifutó padlójának amortizálására. Hallgassa itt.

Nagy Barbi
sadness

Horváth Lívia a Nyugat Rádió Élesztőjében

Az ikerpár egyik tagja volt az első "áldozat" a mikrofon előtt, aki annyira izgult, hogy simán végigbeszélte a rendelkezésére álló időt. Hallgassa meg őt itt, és társítson hozzá képeket is fotósunk jóvoltából.

Horváth Livi
sadness

Ruhapróba, első felvonás

A lányok első csoportja meglepő gyorsasággal, alig másfél óra alatt zavarta le a báli ruha kiválasztását az Erika Esküvői Ruhaszalonban.
Tekintse meg, hogy zajlott mindez!

Ruhapróba
sadness

Ki lesz a Nyugat Királynője? Itt vannak a döntősök!

Lezártuk az online szavazást, köszönjök Önöknek. Íme, a tizenkét koronaesélyes - közülük kerül ki az az egy, akire a február 15. este hét órakor kezdődő gála végén felkerül a díszes korona. A zsűriben Jordán Tamás, a lányok diadalmenete után Márk koncert...
A cikk így folytatódik tovább... Ki lesz a Nyugat Királynője? Itt vannak a döntősök! 2008. February 04. 14:52


Így készültek a fotók a szép lányokról!

Melyik férfiember ne szeretne egy fotós helyében lenni, aki szebbnél-szebb lányokat fényképez napokon át? A nőneműeket meg a kulisszatitkok érdeklik: mit kell tenni, hogy valaki igazán jól mutasson a képeken. Most megnézhetik, hogyan is készültek a fotók a Nyugat Királynője szépségverseny indulóiról. És ha nem szavaztak volna még rájuk, gyorsan tegyék meg. Bár február 3-ig még van rá idejük...
A cikk így folytatódik tovább... Így készültek a fotók a szép lányokról! 2008. January 31. 23:59

Így készültek a fotók!
Mészáros Zsolt, Nagy Ákos Balázs

Ki lesz a Nyugat Királynője? Köszönjük a szavazatokat!

A "nyugat királynője" címet eddig csak Szombathely városa viselhette. Hamarosan azonban az a szépség is, akit a zsűri a döntőbe jutott tizenkét lány közül választ ki február 15-én este Szombathelyen, az Agora Savaria Filmszínházban.
A cikk így folytatódik tovább... Ki lesz a Nyugat Királynője? Köszönjük a szavazatokat! 2007. November 07. 18:01

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Nyugat Királynője 2008