Michael Schumacher titokban motorozott Vas megyében

Csak a legszűkebb ismerősi kör tudott arról, hogy a hétszeres Forma 1-es világbajnok Michael Schumacher a Sárvár melletti Pannonia Ring-re érkezik, ők pedig teljes titoktartást fogadtak.

Így hatalmas meglepetés volt, amikor a világklasszis versenyző váratlanul megjelent a pályán. A sportoló szerdán érkezett Sármellékre magángépével, ahonnét egy svájci rendszámú fekete Ferrarival hajtott tovább egy sárvári szállodába.

Úgy tudjuk, Schumacher a német motorversenyző Martin Bauer meghívására érkezett a Pannonia Ringre, hogy egy Honda CBR1000RR motort teszteljen, amivel be is bizonyította, hogy nem csak az autóversenyzők, de a motorosok között sem nagyon talál legyőzőre, hiszen az időmérő futamot az első helyen fejezte be az ideálisnak koránt sem mondható körülmények között: 8-9fokos hőmérséklet, szemerkélő eső és rövid hóviharok váltakoztak egész nap.

Egyes információk szerint a hétszeres világbajnok a motor VB-n is kipróbálná tehetségét, ezért tesztelt több motort is az elmúlt időszakban.

Schumacher a nap folyamán többször is autogramokat osztott, de közben egyetlen szót sem szólt sem az újságírókhoz – hiába kérdezték – , sem a rajongóihoz. Kényelmes lakóbuszát is csak akkor hagyta el, amikor az időmérő- és versenyfutamok kezdődtek, ilyenkor gyorsan a pár méterre lévő boxba sietett, majd be is zárták mögötte az ajtót, ahonnét már csak motoron láthattuk távozni teljes felszerelésben, bukósisakban és overálban.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Galéria