Teljesül egy lány álma!- A Kanizsai Musicalje

450 ezer forintot kalapoltak össze a kanizsaisok, hogy segítsenek diáktársukon. Az "Egy lány álma" című zenés darabot közel ezren nézték meg szerdán a sportházban.

Az "Egy lány álma" egy New York-i lányról szól, aki Angliában, a miniszterelnöki szék várományosában talál rá édesapjára. Nem könnyű a laza ameirikai csajnak beilleszkedni, a kardot nyelt angol úrak és úrhölgyek közé

.
Egy lány álma
Nézze meg az előadáson készült képeinket!
Mészáros Zsolt

Pláne, hogy apja menyasszonya és lánya mindent megtesznek, hogy a "betolakodó" minél előbb hazatérjen. Végül épp ők maradnak hoppon. Az apa lemond a miniszterelnökségről, és New York-ba utazik lánya és volt szerelme után.

Az élő zenével és énekekkel megtűzdelt darab teljes bevételét Egyed Orsolyának, a Kanizsai Dorottya Gimnázium végzős tanulójának ajánlották fel a szervezők, aki őssejtbeültetésre vár. A teljesen amatőr produkció a készítők számára is váratlan sikert aratott.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Galéria