Funkerman - Egy világsztár a Romkertben

Zenéit a világ összes neves klubjában játsszák, azok pedig akik ezen a hétvégén a Romkertbe látogattak, testközelből is láthatták és hallhatták, amint óriási hangulatot gerjesztve egy fergeteges két órás szettet játszik.

Természetesen az éjszaka során Funkerman több saját számát is lejátszotta nem kis sikerrel: a "Speed Up", a "Wheels In Motion" és a Fedde Le Granddal közösen szerzett "3 Minutes To Explain" is dübörgött a közönség nagy örömére. Azt is megtapasztalhattuk, hogy Funkerman szerencsére mentes mindenféle sztárallűrtől, és miután végzett két órás szettjével a lemezjátszók mögött, beállt a bulizók sorába, és onnét élvezte tovább az estét.

Funkerman - Egy világsztár Szombathelyen
Funkerman - Egy világsztár Szombathelyen
Horváth Balázs
Funkerman - Speed Up
Funkerman & Fedde Le Grand - 3 Minutes To Explain
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Galéria