Fergeteges show-val zárta a tanévet a Westside

Több mint 180 táncos bemutatójával zárta a tanévet a szombathelyi Westside TSE. A fergeteges műsorra sok százan voltak kíváncsiak, a Sportházban alig maradt szabad ülőhely szombat este. Benéztünk a színfalak mögé és az öltözőbe is.

A táncosok a nemrég Szerbiában megrendezett világbajnokságon egy arany és három ezüstérmet szereztek, most a Sportházban a VB-n érmekkel díjazott koreográfiáikat is bemutatták. A Nyugat.hu fényképezőgépe az öltözőkbe és a színfalak mögé is belesett.

Fergeteges Westside évzáró táncgála
Fergeteges Westside évzáró táncgála
Horváth Balázs
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Galéria