Eddig: 1 788 363 / 3 000 000 Ft, 90 támogató. Még5nap.
Légy része az igazságnak!

Fergeteges show-val zárta a tanévet a Westside

Több mint 180 táncos bemutatójával zárta a tanévet a szombathelyi Westside TSE. A fergeteges műsorra sok százan voltak kíváncsiak, a Sportházban alig maradt szabad ülőhely szombat este. Benéztünk a színfalak mögé és az öltözőbe is.

A táncosok a nemrég Szerbiában megrendezett világbajnokságon egy arany és három ezüstérmet szereztek, most a Sportházban a VB-n érmekkel díjazott koreográfiáikat is bemutatták. A Nyugat.hu fényképezőgépe az öltözőkbe és a színfalak mögé is belesett.

Fergeteges Westside évzáró táncgála
Fergeteges Westside évzáró táncgála
Horváth Balázs

Légy része az igazságnak! 2023. november 27-től december 11-ig tart támogatás-gyűjtő kampányunk. Ennek során 3 millió forintot szeretnénk összegyűjteni. Minden forint számít!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Galéria