Eddig: 1 788 363 / 3 000 000 Ft, 90 támogató. Még5nap.
Légy része az igazságnak!

Nyárköszöntő dívatbemutató a Café Mólóban

Férfi szemeket elbűvölő modellek mutattak be női szemeket gyönyörködtető nyári, valamint esküvői kollekciókat egy szombathelyi szórakozóhelyen.

A modellek a Sensis butik, a Sposa tervezőcsoport és a Fresh Optika holmijait viselték. A nyárköszöntő esten természetesen mi is ott voltunk, tekintse meg képgalériánkat!

Divatbemutató a Café Mólóban
Divatbemutató a Café Mólóban
Bonyhádi Zoltán

Légy része az igazságnak! 2023. november 27-től december 11-ig tart támogatás-gyűjtő kampányunk. Ennek során 3 millió forintot szeretnénk összegyűjteni. Minden forint számít!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Galéria