Eddig: 1 788 363 / 3 000 000 Ft, 90 támogató. Még5nap.
Légy része az igazságnak!

Tánc és szépség - Ritmikus gimnasztika bemutató a Sportházban

Vasárnap tartotta szokásos év végi záró gáláját a Szombathelyen működő ritmikus gimnasztika csoport. Mellettük állandó vendégként felléptek a Sporonhorpácson tornászó kicsik is. A Művelődési és Sportház parkettjén, tömött lelátók előtt óvódásoktól gimnazistákig mutatták be a lányok, milyen szépen mozogni. A Nézze meg galériánkat!

Ritmikus gimnasztika gála
Ritmikus gimnasztika gála
Bonyhádi Zoltán

Légy része az igazságnak! 2023. november 27-től december 11-ig tart támogatás-gyűjtő kampányunk. Ennek során 3 millió forintot szeretnénk összegyűjteni. Minden forint számít!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Ritmikus gimnasztika gála

Apró és fiatal lányok vették birtokukba szombat este a Művelődési és Sportházat. Kicsik és nagyobbak azért gyűltek össze, hogy bemutassák...

Gumicsontok és kötélidegzet – Ritmikus gimnasztika gálán jártunk

A nyugat.hu ezzel a képgalériával kíván kellemes nyári pihenést a tornászoknak.

Hajlékony testek, színes szalagok, csíkos labdák

Az elmúlt hétvégén szokásos évadzáró gáláját tartották Szombathelyen a Művelődési és Sportház keretein belül működő ritmikus gimnasztika tanfolyam lányai.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport