Győzelemmel zárt a Haladás Crushers

Hiába nyerte meg utolsó két meccsét a szombathelyi amerikai football csapat, az újoncnak nem sikerült a bravúr, vagyis a rájátszást érő legjobb négy közé kerülés. Folytatás a tervek szerint július közepén a Haladás stadionban.

A Divízió III-ban szereplő Haladás Crushers amerikai football csapata a Fehérvár Enthroners otthonában zárta az alapszakaszt. A meccs előtt már biztos volt, a szombathelyieknek nem elég nyerniük esélyesebbnek tartott ellenfelükkel szemben ahhoz, hogy elérjék a rájátszást érő negyedik helyet, hanem riválisaiknak is botlaniuk kell.

Ezek közül csak előbbi teljesült, így végül egy ponttal lemaradva, az ötödik helyen végeztek. A végeredmény: Fehérvár – Haladás: 38-53.

– Jól kezdtünk, aztán megtorpantunk. Ezen a meccsen megjártuk a mennyet és a poklot is. Szerencsére a szünetben rendeztük sorainkat és megnyertük a találkozót. A győzelem értékét növeli, hogy előzetesen nem minket tartottak esélyesnek – mondta Kovács Miklós edző.

A csapat egyébként július közepére szeretne leszervezni egy barátságos meccset a Haladás Stadionba a Budapest Wolves II-vel. Jelenleg szponzorokat keresnek, hogy ez létre jöjjön.

Fehérvár Enthroners - Haladás Crushers
Fehérvár Enthroners - Haladás Crushers
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport