Eddig: 1 788 363 / 3 000 000 Ft, 90 támogató. Még5nap.
Légy része az igazságnak!

A buli, amit már országszerte másolnak

Évekkel ezelőtt Szombathelyen csinálta meg a két most is zenélő DJ, ami olyan sikeres lett, hogy azóta szerte az országban másolják. A tánctér ellentétes szélein álló két lemezlovas mind zeneileg, mind szóban próbál egymás fölé kerekedni, poénos és szurkálódó megjegyzésekkel is "legyőzni" a másikat. A végén persze kettőjük közül senki sem győz, a buli legnagyobb nyertese a közönség, aki ezalatt jól szórakozik. Face To Face már hatodszor a Romkertben.

A két "ellenfél"
A két "ellenfél"
Horváth Balázs

Légy része az igazságnak! 2023. november 27-től december 11-ig tart támogatás-gyűjtő kampányunk. Ennek során 3 millió forintot szeretnénk összegyűjteni. Minden forint számít!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Galéria