Pars Krisztián megnyerte a Németh Pál Emlékversenyt

A Sugár úti Sportcentrumban a világ kalapácsvetésének élvonala tisztelgett a januárban elhunyt Németh Pál mesteredző emléke előtt. Sok néző volt kíváncsi a versenyre, melyet Pars Krisztián szoros csatában nyert meg.

A Szombathelyi Dobó SE atlétája, Pars Krisztián nyerte az első alkalommal rendezett Németh Pál Memorial Nemzetközi Kalapácsvető Versenyt.

Az olimpiai ezüstérmes sportoló 79 méter, 65 centiméterre hajította a szert, a második helyen 23 centiméterrel lemaradva az ötkarikás játékokon győztes, világbajnok szlovén Primoz Kozmus végzett, a dobogó legalsó fokára pedig a vb-bronzérmes orosz Alekszej Zagornyij állhatott fel 79 méter, 2 centiméterrel.

A nők versenyében az orosz Tatyjana Liszenko győzött 72.79-cel. A szombathelyi Ozorai Jenny legjobb magyarként a nyolcadik helyen végzett, Németh Noémi kilencedik, Divós Katalin pedig tizedik lett.

Pars Krisztián nyerte a Németh Pál emlékversenyt
Pars Krisztián 79 méter, 65 centiméterre hajította a szert. Tekintse meg galériánkat!
Unger Tamás

Németh Pál Memorial Nemzetközi Kalapácsvető Verseny

FÉRFIAK
1. Pars Krisztián 79.65 m
2. Primoz Kozmus (szlovén) 79.42 m
3. Alekszej Zagornyij (orosz) 79.02 m

NŐK
1. Tatyjana Liszenko (orosz) 72.79 m
2. Kathrin Klaas (német) 71.32 m
3. Martina Hrasnova (szlovák) 70.41 m
...
8. Ozorai Jenny 62.35 m
9. Németh Noémi 57.67 m
10. Divós Katalin 57.63 m

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport