Elton John lemondja koncertjeit, mi viszont eljutottunk az egyikre

Elton John betegsége miatt sorra mondja le koncertjeit, a Nyugat.hu-nak viszont sikerült eljutnia egyik koncertjére, a finnországi Helsinkibe.

Többszörös fertőzéses megbetegedése miatt sorban maradnak el Sir Elton John európai és amerikai koncertjei. Az énekest állítólag egy londoni kórházban kezelik. Súlyos E.coli- és influenzafertőzése van. A Nyugat.hu-nak azonban nemrég sikerült Elton John The Red Piano Tour koncertsorozatának a finnországi Helsinkiben megtartott koncertjére eljutni. A Hartwall Areenába több mint tízezer ember váltott jegyet. Képgalériánk itt készült.

Elton John koncert Helsinkiben
Elton John koncert Helsinkiben
Horváth Balázs
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Galéria