Márton nap közeledtével egyre több szombathelyi étterem kínál libából készült ételkülönlegességeket. A helyi vendéglősök többsége az osztrákoknál vásárol, mivel ott olcsóbban jutnak hozzá a magyar libához mint a szombathelyi boltokban. Az éttermekben azonban így is a szokásosnál kisebb árréssel tudják csak kínálni a libafogásokat. Lancsák Károly az egyik szombathelyi étterem vezetője rádiónknak elmondta, ilyenkor azok is betérnek egy libavacsorára, akik az év többi részében csak ritkán járnak étterembe. A kedvencek egyébként még mindig a klasszikus libafogások.
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu